Nordpal voor al uw gebruikte paletten
Nordpal voor al uw gebruikte paletten.
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide


Inkoop paletten

Heeft u gebruikte paletten die u wilt verkopen? Verkoop uw paletten dan aan Nordpal. Wij komen bij u op locatie langs en bieden een goede prijs voor uw tweedehands paletten.

De inkoop van paletten is een van de services die we als groothandel bieden. Hierbij halen we de gebruikte paletten bij u op en sorteren wij ze op maat, soort, draagvermogen en natuurlijk bruikbaarheid. Zo geeft u uw paletten een tweede leven én ontvangt u een vergoeding.

Vergoeding voor inleveren paletten

Aan de hand van de uitsortering wordt er een lijst naar u toe gestuurd met de diverse soorten bruikbare en niet bruikbare paletten (afval paletten). Aan de hand van die lijst vindt er een vergoeding plaats die voldoet aan marktconforme prijzen. Deze vergoeding geldt alleen als de paletten voldoen aan de afgesproken specificaties.

gesorteerde pallets

Beloning voor uw gebruikte paletten

Als erkend operator wordt ook de afvalstroom op uw bedrijf bijgehouden (op basis van gewicht). Als klant zult u jaarlijks een certificaat ontvangen met daarop de vermelde hoeveelheid houtafval (per gewicht). Naast de vergoeding die u al kreeg voor het verkopen van uw gebruikte pallets, zult u ook een vergoeding ontvangen voor het overige houtafval. ( € 10,- P/TON). Zo draagt u bij aan een beter milieu en profiteert u van een extra vergoeding.

Gebruikte houten paletten duurzaam verwerkt

De bruikbare houten paletten worden per maat weggezet en komen in de voorraad van gebruikte paletten, waarna deze verkocht worden. Daarnaast repareren wij kapotte paletten zodat deze in goede staat als gebruikte paletten verkocht kunnen worden. En aangezien we voor duurzaamheid gaan, worden de afvalpallets afgevoerd naar de spaanplaat industrie. Er vind dus geen verbranding plaats.

Uw pallets verkopen aan Nordpal?

Heeft u paletten die u wilt inleveren of wilt u meer informatie over het inkopen van pallets? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.