Nordpal voor al uw gebruikte paletten
Nordpal voor al uw gebruikte paletten.
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide


Verkoop van paletten

Voor als u op zoek bent naar nieuwe of gebruikte paletten tegen een scherpe prijs.

In deze tijden wilt u uw bedrijfsruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. U wilt dan ook geen ongebruikte paletten in hebben staan. Nordpal biedt u daarom de oplossing met een uitgebreid assortiment nieuwe en gebruikte paletten én een snelle leverservice.

Wij leveren uw paletten snel op locatie

Doordat Nordpal een eigen logistieke afdeling heeft, hoeft u als klant geen stappen te ondernemen om de paletten bij u te krijgen. Nordpal zorgt ervoor dat de paletten zo snel mogelijk bij u op locatie afgeleverd worden. Hiervoor beschikken wij over open en dichte trailers zodat de paletten droog bij u afgeleverd worden.

Ervaren leverancier van paletten

Door onze jarenlange ervaring en ervaren personeel kunt u altijd op ons bouwen. Nordpal zal er alles aan doen om te zorgen dat u als klant geen zorgen hoeft te maken over de aanlevering van de gebruikte paletten of nieuwe paletten. Hierdoor houdt u tijd over om u te concentreren op andere zaken en zorgen wij dat u de paletten op de juiste tijd op de juiste plaats zijn.

Altijd 50.000 paletten op voorraad

Als palettengroothandel hebben we de beschikking over een eigen terrein van zo'n 10.000m², waaronder een overdekte opslagcapaciteit van ongeveer 4.000m². Hierdoor vindt u bij ons gegarandeerd de paletten die u zoekt. Dus of u nu op zoek bent naar europaletten, cp paletten of kunststof paletten, wij hebben ze voor u klaar staan!

Paletten bestellen

Bekijk hieronder een overzicht van de beschikbare houten paletten en kunststof paletten in onze voorraad. Klik op de gewenste pallet voor een vrijblijvende offerte of neem contact op voor meer informatie.